Copyright © 2019 circube all rights reserved

  • Pinterest - Black Circle

STATUS

Commissioned Study

TYPE

Mixed

YEAR

2017

LOCATION

Tiajin, China

SITE AREA

92,300 m²

DETAIL

Retail:
Hotel:
Office:
Cinema:
Culture Center:
Apartment:

22,800 m²
22,800 m²
15,200 m²
7,600 m²
7,600 m²
76,000 m²

Adjacent to the base of the Jiyun Canal and Animation Park, as well as the south of the rapid roads, convenient transportation and the vast horizons, easy to bring crowds and create a comfortable living environment, shopping malls entertainment and residential mix-used.

Design a large under square as the core concept, the continuation of the streets gathered in the square, becoming the activities space for a city type, while bringing crowded shopping district space, from the public metropolitan square space and then cleverly converted to a higher privacy residential area, at the same time to create a vibrant site of business atmosphere and the privacy of comfortable life.