Copyright © 2019 circube all rights reserved

  • Pinterest - Black Circle

STATUS

Design Development

TYPE

Retail

YEAR

2016

LOCATION

Tianjin, China

AREA

5,276 m²

DETAIL

Retail:
Restaurant:
Cinema:
Total:

3,377 m²
2,852 m²
1,681 m²
13,800 m²

The population density of Tianjin New Development Zone (Eco-City) is rapidly increasing. The setting of the activity center should facilitate the provision of multi-functional demands for mass shopping, leisure and education and strike a balance. However, in considering the mass consumption behavior, apart from requiring the hardware design of the modern texture, we must also take into account the importance of enhancing culture and pursuing social harmony.
We use the atrium of glass lighting to adapt to the test of the local climate, the formation of a comfortable activity and shopping environment, while creating a patio courtyard and underground plaza and other multi-level open space to promote crowd interaction and interpersonal interaction. Simple and generous post-modern facade design, the continuation of the style of temporary buildings, the overall sense of the city along the street to maintain this, but also add some modern elements, creating an elegant high-end department store.
The atrium space of 15m high will provide full natural daylighting, fresh air convection, wide open view, eco-friendly space, crowds of shopping malls, and commercial activities on all floors in tandem to promote vitality and popularity. To narrow the atrium to the top to retreat, create a sense of open and transparent space, the building's profile to form a core inverted activity.
Atrium space around the ring ring layer integrated illumination, HVAC, fire protection, green building, and other professional needs and wall design, green forms and materials, showing a sense of quality and exquisite comfort space. Above the atrium design a dome-shaped glass dome, through the elegant modern mesh partition design, as the unique highlights of the overall mall space.

Enlight into Space