Copyright © 2019 circube all rights reserved

  • Pinterest - Black Circle

STATUS

Commissioned Study

TYPE

Health

YEAR

2017

LOCATION

China

SITE AREA

280 m²

Medical treatment is generally one-on-one service, modern clinic space planning in addition to the medical treatment space, allowing guests to wait for the rest of the space is to create an overall image of the atmosphere important node.

This project to a luxurious atmosphere of the atrium as the core, exten around to the treatment rooms, atrium in addition to the conversion as the intersection point, but also take into account the comfort and privacy of the recovery space.

Facing the tall buildings outside the window, we also plan the open seating area for the garden terrace in the sky bar, so as to add more leisure functions to the increasingly high demand of the medical clinic in the modern age.