R2.jpeg

上海徐匯區

企業總部

WeChat 截圖_20200528124529
未命名
Businessmen
WeChat 截圖_20200528125613
shanghai-3616625_1280
At the Office

階段

初步設計

類別

商業

年份

2020

地點

中國 上海市

頭頂上有梧桐樹的地方,才是上海。」本項目位於上海協吐路,位置連接開放的都市,功能轉換提供介面。其街道植著梧桐樹,以此在地特色為靈感,發展項目外立面設計。

結合緊鄰街景之梧桐樹蔭大道,企圖以外立面呼應,引薦斑駁的樹身,映照建築的外牆,並將幕牆、基座等處點綴體現,微妙而豐富的立面,隨著光線的變化呈現出變化的效果。

建築面積

28,905 m²

1/1
WeChat 截圖_20200528124412.png
SK2.jpg

感受光

枝幹向上 擁抱光線

以躍動的建築立面姿態  復甦綠意空氣

Overlapped Glazing to create the shifted pattern.

Extended edge to elongated the overall proportion.

Metal mash inside of the doubled glazed gap.

200506.jpg
shadow-4743195_1920.jpg
1/1
c723809fd2cd48a85a652eb211190d8.jpg

Double skin to established the texture within the glazed glass

To identify

• Opaque

• Translucent

Transparent

Facade penetrate the lighting to create vibrant patterns and lights

1/1
R2.jpeg
PPT interim(PW_cc).jpg