messageImage_1642688513219.jpg

Taichung LCP

Hi-end Condo

STATUS

Construction Developement

TYPE

​Residential

YEAR

2021

LOCATION

Taiwan Taichung

BUILDING AREA

45,000 m²

The landscape of the garden and the living space integrate the living experience of coexistence, like a series of horizontal and vertical organic combination in the woods. The leaves are intertwined to bring shades of trees. The overlapping layers of natural landscape and comfortable environment extend to life.

The exterior wall system is completely simple and complex. It creates a three-dimensional layered screen to adapt to the local climate. During the day, it will almost change shape under moving sunlight. The green flowerbeds are permanently threaded to form a protective green terrace.
 

messageImage_1642688240849.jpg
DALI SD _ Report 210330-3.jpg
DALI SD _ Report 210330-32.jpg
messageImage_1642688434386.jpg