Copyright © 2019 circube all rights reserved

  • Pinterest - Black Circle

STATUS

Concept Design

TYPE

Commercial

YEAR

2018

LOCATION

Shanghai, China

SITE AREA

2,406 m²

DETAIL

Core Area:
Floor Area:
BOH:
Net Area:

885 m²
1,437 m²
75 m²

1,512 m²

The "Living Headquarter", which is based on the principle of "Openness, Transparency, Sustainable," being a place with complex functions such as high-end clubhouse, headquarter, conference centers, banquets, and receptions.

 

From Pudong City urban view to the Shanghai Tower building of steel structure, internalized into the enclosure of the interior space, layered into the human experience of the space, with a unique and elegant design vision to show high end aesthetic corporate image for presents an elite image for every visitor/ staff.

 

The interior design is based on high-tech equipment and integrates cultural styles along the Silk Road. When creating a high-end smart experience, it can also fully reflect the warm and elegant culture.