上海徐匯區

企業總部

WeChat 截圖_20200528124529
未命名
Businessmen
WeChat 截圖_20200528125613
shanghai-3616625_1280
At the Office

階段

初步設計

類別

商業

年份

2020

地點

中國 上海市

頭頂上有梧桐樹的地方,才是上海。」本項目位於上海協吐路,位置連接開放的都市,功能轉換提供介面。其街道植著梧桐樹,以此在地特色為靈感,發展項目外立面設計。

結合緊鄰街景之梧桐樹蔭大道,企圖以外立面呼應,引薦斑駁的樹身,映照建築的外牆,並將幕牆、基座等處點綴體現,微妙而豐富的立面,隨著光線的變化呈現出變化的效果。

建築面積

28,905 m²

1/1
WeChat 截圖_20200528124331.png

感受光

枝幹向上 擁抱光線

以躍動的建築立面姿態  復甦綠意空氣

1/1
c723809fd2cd48a85a652eb211190d8.jpg

Double skin to established the texture within the glazed glass

To identify

• Opaque

• Translucent

Transparent

Facade penetrate the lighting to create vibrant patterns and lights

1/1

Overlapped Glazing to create the shifted pattern.

Extended edge to elongated the overall proportion.

Metal mash inside of the doubled glazed gap.

Copyright © 2020 circube all rights reserved

  • Pinterest - Black Circle