Linkou Mixed Use Condo

West_0807-1_edited
Happy Family
1# - blue_edited
Reading Corner

STATUS

Schematic Design

TYPE

Residential

YEAR

2016

LOCATION

New Taipei City, Taiwan

BUILDING AREA

23,834 m²

Establish a balanced and calm introversion of the building, and the interspersing of a large amount of vivid space to complete a rich and vivid combination, bringing out the unique international style of the city. The prerequisites for the advantages of the two buildings are first presented in terms of the building volume, and then from the rigidity and softness of the building's appearance, to the sculptural framework to show the fountainhead of strength, echoing the continuous vertical movement, and taking every three floors as a unit , Jumping dynamic shuttle to play the sense of hierarchy of proportion and order.

Reverse the narrow environmental disadvantages along the street façade, with vertical frontal extension, organic change, rational division, and flexible use of the rhythm of spatial proportions. The design is based on a large number of volume, and then the vertical frame is used to display the volume. Finally, it is supplemented by a large and rhythmic stacking to plan a vertical international super classic.

Copyright © 2020 circube all rights reserved

  • Pinterest - Black Circle