Copyright © 2019 circube all rights reserved

  • Pinterest - Black Circle

STATUS

Commissioned Study

TYPE

Education

YEAR

2015

LOCATION

Taoyuan, Taiwan

SITE AREA

2,760 m²

DETAIL

Arena:
Service:
Total:

 

2,130 m²
710 m²
2,840 m²

 To undertake the existing school building, and the addition of student activity center, the corridor design echoes the original architectural elements of the campus, continuing the original school space sequence, but also linked the front atrium, the interaction of dynamic and static activities, extending the campus activities to new activity centers.

Multi-functional use of the activity center for the design of the theme, according to their needs will be the most appropriate when the flexibility to adjust the space, high pick indoor so that students have a comfortable space for activities, all activities will be indoor or semi-outdoor, will not Due to weather factors affect the use of space. 

Sky Playground

Classroom

Hallway

Semi-open Space

Stadium

Stage

Storage Room

Service Core